nlfren

NATIONALE EN INTERNATIONALE TOERISTISCHE REIZEN

SCHOOLREIZEN

PERSONEELSVERVOER (ALLE TYPE BEDRIJVEN)

Vista tours is een familiebedrijf opgericht in 1961 alsook een reisagentschap in Brussel. Vista tours beschikt op dat moment over een vijftigtal bussen wat maakt van het bedrijf één van de belangrijkste in Brussel. Als betrouwbaar en professioneel bedrijf , wordt in het begin van de jaren 90 VISA TOURS opgericht en specialiseerde zich in de volgende domeinen :

NATIONALE EN INTERNATIONALE TOERISTISCHE REIZEN
SCHOOLREIZEN
PERSONEELSVERVOER (ALLE TYPE BEDRIJVEN)

Sinds wordt Visa tours beschouwd als een referentie in Brussel in deze 3 domeinen met ter beschikking meer dan 200 bussen in de familiegroep.

VERTROUW ONS UW MOOISTE REIZEN TOE ! We werken samen met DE TEC, de COCOF, alsook scholen, gemeenten, provincies en regio’s voor alle organisaties van busreizen in Brussel en Vlaanderen !

Sinds 1961 biedt Visa Tours een 4 sterren busvervoerdienst. Onze toegevoegde waarden: Onze attractieve prijzen, ons professionalisme, onze uitgeruste bussen. Onze chauffeurs verzekeren een perfecte dienstverlening ! Bent u op zoek naar een schoolvervoer of personeelsvervoer ?
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een groepsvervoer in België of in het buitenland ? neemt gerust contact met onze vestiging in Anderlecht!